Om oss

Vi hittar drömjobbet tillsammans.

Sommarjobb.se grundades av rekryterare som är experter på allt mellan himmel och jord när det kommer till arbete. Vi hjälper barn och ungdomar hitta rätt i arbetslivet. Det är en självklarhet att ungdomar ska ha goda arbetsmöjligheter – och för oss är det en självklarhet att man ska ha kul. Med hjälp av sommarjobb.se kommer du vara rustad och redo för att tjäna lite extra pengar! 

VÅRT JOBB

Hur hjälper vi dig i jobbsökandet?

Vi på Sommarjobb.se kommer hjälpa dig på alla sätt vi kan. Vi kommer ge dig tips på hur man hittar den bästa arbetsplatsen, hur en ansökningsprocess går till och vad du kan förvänta dig på ett jobb. Du hittar information kring arbetslagar här, tips i jobbsökandet här och information kring olika yrken här.

Kontakt

Vill du nå sommarjobb.se?

Om du har frågor kring jakten på sommarjobb eller behöver hjälp med något relaterat till det hänvisar vi dig till vårt FAQ

Vid ytterligare funderingar – släng iväg ett mejl så svarar vi så fort som möjligt. Vi välkomnar även samarbetsförfrågningar från företag. Om ni vill synas på sommarjobb.se via annonser, vänligen kontakta oss via e-post. 

Vi hörs!

E-post:

info@sommarjobb.se